Training Excel Cursus excel training Amersfoort bij GvM! Werkt

Microsoft Excel is een van de meest toegepaste spreadsheet(reken)programma’s, dé vervanger van het rekenapparaat. GvM Werkt! biedt Excel trainingen met persoonlijke begeleiding aan. De Excel training bestaat uit vier dagdelen van elk drie uur.

Voor wie is de Excel cursus?

Heeft u weinig tot geen ervaring met Excel dan is de cursus basis een ideale manier om te leren werken met Excel. Voor de training Excel Basis is geen ervaring met Excel nodig, wel is enige ervaring met het gebruik van Windows gewenst.

Persoonlijke aanpak van de Excel training

Wij vinden belangrijk dat er ruimte en tijd is voor persoonlijke begeleiding. Daarom werken wij uitsluitend in kleine groepen van maximaal zes personen. Tijdens de training is er volop aandacht voor vragen uit de praktijk. Elke les bestaat uit een toelichting op de verschillende mogelijkheden van Excel. Daarnaast wordt er tijdens de les minimaal een uur individueel gewerkt aan een klassikale oefening. De praktijk loopt als een rode draad door de cursus.

Lesmateriaal

Het lesmateriaal is digitaal en bestaat uit een handboek & bijbehorende oefeningen en oefenbestanden. Bekijk de onderwerpen die in de training worden behandeld: Excel Basis

Certificaat

Na afronding van de training ontvangt u het GvM Excel Certificaat als bewijs van deelname.

Tarief

  • Training Excel Basis: € 300,-
  • Inbegrepen: lesmateriaal, koffie/thee/fris, & parkeren
  • Adres: Printerweg 10 in Amersfoort

Datums

De trainingen van GvM Werkt worden zowel overdag als ook in de avonduren gegeven.

 

Aanmelden Excel training

training Excel
Bezig met versturen