solliciterenTraining Solliciteren

Leer solliciteren en maak kans op een baan!

Voor wie?

Tijdens onze sollicitatietraining leert u hoe u met succes kunt solliciteren. Heeft u weinig tot geen ervaring met solliciteren of weinig succes met uw huidige sollicitaties? Dan is deze kleinschalige cursus een ideale manier om te leren hoe u succesvol kunt solliciteren. Voor de training Solliciteren is enige ervaring met het gebruik van MS Word aanbevolen.

Aanpak van de sollicitatietraining in Amersfoort

Onze sollicitatietraining bestaat uit 4 dagdelen van elk 3 uur. De grootte van de groep varieert van 3 tot maximaal 6 personen. Elk les bestaat uit een theoretische toelichting van verschillende onderwerpen. Daarnaast zal ook elke les minimaal een uur individueel gewerkt worden aan een persoonlijk document (CV, brieven, zoekprofiel). Na afronding van de cursus solliciteren ontvangt u het GvM Solliciteren Certificaat als bewijs van deelname.

Lesmateriaal

Tijdens de eerste les wordt een USB-stick met het lesmateriaal uitgereikt. Het lesmateriaal is digitaal en bestaat uit een handboek & bijbehorende oefeningen. Bekijk hier de onderwerpen die in de training worden behandeld.

Tarief

Training Solliciteren: € 600,-

Inbegrepen: lesmateriaal, koffie/thee/fris, & parkeren

Adres: Printerweg 10 in Amersfoort

Datums

De trainingen van GvM Werkt worden zowel overdag als ook in de avonduren gegeven.

 

Aanmelden training Solliciteren

Inschrijven training Solliciteren
Bezig met versturen