Training Microsoft Word Amersfoortword

Microsoft Word is het meest toegepaste tekstverwerkingsprogramma wereldwijd, dé vervanger van de typemachine. Wij bieden kleinschalige trainingen aan in Amersfoort. Heeft u weinig tot geen ervaring met Word? Dan is de basistraining een ideale manier om te leren werken met Word.

  • Word Basis

Voor de cursus Word Basis is geen ervaring met Word nodig, wel is enige ervaring met het gebruik van Windows aanbevolen.

Aanpak van de training

De Word training wordt gegeven in 4 dagdelen van elk 3 uur. De grootte van de groep kan variëren van min. 3 tot max. 6 personen. Elk les bestaat uit een toelichting van de verschillende MS Word mogelijkheden, de theorie. Daarnaast zal ook elke les minimaal een uur individueel gewerkt worden aan een klassikale oefening, die als een rode draad door de cursus loopt, de praktijk.

Lesmateriaal

Tijdens de eerste les wordt een USB-stick met het lesmateriaal uitgereikt. Het lesmateriaal is digitaal en bestaat uit een handboek & bijbehorende oefeningen en oefenbestanden. Bekijk de onderwerpen die in de training worden behandeld: Word Basis

Certificaat

Na afronding van de training ontvangt u het GvM Word Certificaat als bewijs van deelname.

Tarief

Training Word Basis: € 300,-

Inbegrepen: lesmateriaal, koffie/thee/fris, & parkeren

Adres: Printerweg 10 in Amersfoort

Datums

De trainingen van GvM Werkt worden zowel overdag als ook in de avonduren gegeven.

Aanmelden training Word

Inschrijven training Word
Bezig met versturen