GvM Werkt! is het bureau voor professionele begeleiding bij:

Loopbaanadvies – GvM Werkt!

U zult het vast herkennen: dagen dat uw werk meer energie kost dan het oplevert. U mist het gevoel van voldoening en het komt steeds vaker voor dat u erover denkt om iets anders te gaan doen. Wat houdt u tegen? Nou, bijvoorbeeld de zekerheid van een vaste baan en voldoende inkomen. Of al die collega’s die u al jaren kent. Of het gebrek aan perspectief. U kunt wel iets anders willen, maar wat is dat anders dan? Waar liggen uw kansen. Waar kunt u een volgende stap maken? Welk toekomstperspectief is er voor u? Met het loopbaanadvies van GvM Werkt! gaat er een wereld voor u open. U leert van alles over uzelf en de mogelijkheden die er voor u zijn.

Professioneel en realistisch

Omdat we bij GvM Werkt! meer doen dan alleen loopbaanbegeleiding, zijn we goed op de hoogte van de actuele mogelijkheden en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Nadat we samen uw cognitieve en fysieke capaciteiten in kaart hebben gebracht en dat hebben gecombineerd met uw wensen, behoeften en passie, kunnen we de verschillende scenario’s met u doornemen. Daarbij bestaan en er geen taboes en nemen we ook geen blad voor de mond. U krijgt een eerlijk en reëel advies en voor elk scenario zetten we de plussen en minnen kritisch op een rij. De belangen zijn voor u immers te groot om een verkeerde keus te maken.

Loopbaanadvies afgestemd op de levensfase

Wees eerlijk. Als onbevangen tiener of ambitieuze twintiger had u vast andere ideeën over werk en carrière dan nu. Bij elke fase in het leven horen andere verantwoordelijkheden en dat heeft zijn weerslag op de manier waarop u tegen werk en inkomen aankijkt. Bij GvM Werkt! willen we dus alles weten over de context van uw werk. Staat het genereren van inkomen voorop of gaat het u vooral om zelfontplooiing? Natuurlijk hoeft het een het ander niet uit te sluiten. Maar met opgroeiende of studerende kinderen zullen de prioriteiten anders liggen dan als u alleen of samen leeft met uw partner.

Unieke tool: de GvM Werkmap

Voor de meeste mensen is het veranderen van baan en solliciteren geen dagelijkse bezigheid. Er komt veel bij kijken en het is belangrijk om het in een keer goed te doen. Naast de persoonlijke begeleiding krijgt u van ons ook de GvM Werkmap, een naslagwerk met een concreet stappenplan. Deze werkmap is uniek en gaat u helpen bij het oriënteren, het maken van keuzes en het solliciteren.

Wilt u meer weten over wat het loopbaanadvies van GvM Werkt! voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Wil je meer weten over loopbaanadvies?