GvM Werkt! is het bureau voor professionele begeleiding bij:

Outplacement

Er zijn momenten waarop er sprake is van verandering binnen uw loopbaan. Het ene moment zet u zelf de nieuwe stap naar een andere werkgever, of bent u op zoek naar een nieuwe manier van werken omdat u onvoldoende uitdaging ervaart. Op het andere moment bepaalt uw werkgever de verandering. Dit kan een economische oorzaak hebben, of er kan sprake zijn van een conflict. Wellicht is er sprake van een verschil van visie met het management.

In beide gevallen kan de werkgever een outplacement-traject beschikbaar stellen en een outplacementbureau inschakelen. De inhoud en de lengte van een outplacement-traject kan per persoon verschillen. Bekijk het traject outplacement

Heel veel vragen waar u samen met GvMWerkt! een antwoord op krijgt, met als doel uw loopbaan weer in de juiste richting voort te zetten. Dit met behulp van individuele gesprekken en verschillende methodieken die u van een goed outplacement-bureau kunt verwachten. GvMWerkt! is gevestigd in Amersfoort en actief in de hele regio, inclusief Utrecht, Soest, Hilversum en Arnhem.

Tijdens de individuele gesprekken zal u regelmatig een “spiegel” voorgehouden worden over hoe u de zaken heeft aangepakt of wilt aanpakken.

Staat u open voor een pragmatische aanpak en bent u niet bang voor die “spiegel”?

Neem dan vandaag nog contact met ons op. We helpen u graag verder!

Wil je meer weten over outplacement?