GvM Werkt! is het bureau voor professionele begeleiding bij:

GVM Werkt! en Waarding Advocatuur starten inloopspreekuur

Grea van Middendorp en mr Stella Willebrands slaan de handen ineen en starten een spreekuur rondom vragen over re-integratie, outplacement, arbeidsrecht en personeelszaken. Iedere donderdag vanaf 17.00 tot 18.30 uur bent u -geheel vrijblijvend- van harte welkom op ons kantoor in Amersfoort om met ons te sparren. Als u langs wilt komen voor vragen, gelieve wel eerst aangeven dat u komt.

De dienstverlening van GVM Werkt! en Waarding mag dan wel heel verschillend zijn, beiden hebben te maken met wat er speelt op de werkvloer. Veelal is dat op een moment dat deze specialisten ieder op hun eigen terrein nodig zijn. GVM Werkt! en Waarding versterken elkaar met raad en daad en daar kunt u de vruchten van plukken.

Drempels wegnemen

Grea van Middendorp: “Niks is vervelender dan de zekerheid van een baan kwijt te raken. Blijf niet zitten met een gevoel dat er wat moet gebeuren. Ga aan de slag! Niet voor niets heet mijn bedrijf GVM Werkt! Mijn plan van aanpak, persoonlijke begeleiding en praktische insteek werkt. Mijn doel is een baan die bij jou past. Kom gerust een keer langs en bespreek met mij wat ik voor jou kan doen.

mr Stella Willebrands: “Het arbeidsrecht is niet eenvoudig. Als het op de werkvloer even niet meer lekker loopt, komt er heel veel op je af. Maar, wat zijn de spelregels bij (langdurige) ziekte, een arbeidsconflict of bij ontslag? Als je een echte specialist in het arbeidsrecht wilt spreken, maak dan gebruik van het gratis spreekuur. Samen brengen we de problemen in kaart en bespreken wij jouw doelen. Misschien is dit gesprek alleen al voldoende verhelderend. Ik hoop dat het spreekuur de drempel wegneemt om een echte specialist te spreken”.

Voor werkgevers en werknemers

Het inloopspreekuur is bedoeld voor werkgevers en werknemers. GVM Werkt! en Waarding kiezen hier bewust voor; ‘wij kennen de argumenten en inzichten van de andere partij; dat maakt ons scherper en daardoor weten we waar de win-kansen liggen’.

Het inloopspreekuur vindt elke donderdag plaats op het kantoor van GVM Werkt! aan de Wiekenweg 56D te Amersfoort van 17.00 tot 18.30. Als u langs wilt komen voor vragen, gelieve wel eerst aangeven dat u komt.