Wie zijn wij?

Missie

Gezonde Visie op Mogelijkheden Werkt!

Visie

Het gaat bij re-integratie en outplacement en in het ondernemerschap om toekomstvisie. Mogelijkheden zien en ontdekken, dat is wat centraal staat in onze werkwijze. In de trajecten en de samenwerkingsverbanden die wij aangaan, zijn wij – voor zowel de werkgever als de medewerker – de partner om mee te sparren, maar ook degene die kritische vragen durft te stellen, loopbaankansen benoemt en contacten legt, zowel binnen als buiten ons netwerk. Dit om tot een goed resultaat te komen. Wat het resultaat is, verschilt per persoon en per organisatie en wordt aan de start van het traject bepaald.

 

Grea van Middendorp

In maart 2014 ben ik gestart met GvM Werkt! Sinds 1998 werkzaam in de wereld van arbeidsmobiliteit in functies als Intercedent, vestigingsmanager en teammanager bij een re-integratiebedrijf. Mijn drive is om de werknemer en de werkgever op een transparante wijze te voorzien van persoonlijk advies en begeleiding. Resultaatgericht maar wanneer sprake is van frustratie, onzekerheid van het verliezen van een baan, wel de ruimte bieden om dit een plek te geven en niet bang om mensen de spiegel voor te houden. 

In mijn begeleiding zie je kenmerken uit mijn opleiding post HBO Bedrijfskunde terugkomen en maak ik gebruik van verschillende coaching methodieken.

Het mooie van werken bij GvM Werkt! is de afwisseling van de verschillende deelnemers qua karakter, van ongeschoold tot WO onderwijs genoten en allemaal vanuit hun eigen situatie een vraag hebben.

 Wijmie Geerdes

In 2016 gestart bij GvM Werkt! als administratief medewerker. Vanuit een totaal andere functie heb ik werkervaring opgedaan bij GvM Werkt! en hier een leuke baan aan overgehouden. In 2e spoor re-integratietrajecten is het belangrijk dat er goed gerapporteerd wordt over het proces en alle acties die zijn gedaan door de deelnemer en GvM Werkt! Het is mijn verantwoordelijkheid dat deze rapportages op tijd worden verstuurd en hier ook de juiste procedure wordt aangehouden.

Het mooie van werken bij GvM Werkt! is het overzicht hebben en houden dat de processen goed lopen en hierin zelfstandig kunnen schakelen.

Carmen Vukman

Sinds juli 2017 ben ik in dienst bij GvM Werkt! als weerbaarheidstrainer. Ik heb tijdens mijn HBO opleiding dramatherapie ervaring opgedaan bij Defensie waar ik militairen en veteranen hielp met hun zelfbeeld.

Nu doe ik dit bij GvM Werkt!. Ik geef verschillende trainingen in zelfbeeld, weerbaarheid, assertiviteit en acceptatie in het re-integratieproces.

 Ik ben duidelijk, confronterend, enthousiast en betrokken tijdens mijn trainingen. Mijn doel is dat deelnemers (weer) vol zelfvertrouwen en assertiviteit de arbeidsmarkt kunnen veroveren.  

 Werken bij GvM Werkt! betekent voor mij een prettige sfeer, diversiteit in werkzaamheden en veel uitdaging. Ons team is klein en hecht. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en taken, en dit wordt zeer gewaardeerd!

 

Marc Engels

Sinds februari 2016 ben ik actief bij GvM Werkt! in het geven van trainingen Word, Excel en Powerpoint. Mijn liefde gaat vooral uit naar Excel, een programma dat je inzicht kan geven in complexe data. Deze kennis zet ik ook in voor organisaties wanneer zij een op maat gemaakte Excel sheet willen. Dit doe ik vanuit mijn eigen bedrijf, MrC ontwerp.

Naast het geven van trainingen heb ik ook de huisstijl, werkmap, animaties en alle andere visuele uitingen voor Gvm Werkt! ontwikkeld.

Carl Wilting

Carl Wilting is sinds april 2020, vanuit een samenwerkingsverband met Het 1e spoor, werkzaam voor GvM Werkt! als Loopbaanadviseur, specialisatie 2e spoor re-integratie in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Carl heeft zijn werkervaring opgedaan binnen het bedrijfsleven en vanuit  organisaties gewerkt aan mobiliteit voor eigen medewerkers. Zijn specialisatie ligt op verzuim, 1e, 2e en het 3e spoor en heeft hierin een doelgerichte aanpak.

De samenwerking met GvM Werkt! staat voor het delen van de kennis binnen het aandachtsgebied van verzuim. Samen sparren hoe we de ontwikkelingen het beste kunnen toepassen in de praktijk. Maar bovenal, samenwerken aan perspectief voor de medewerker die langdurig ziek is maar ook voor het perspectief van de werkgever, als de medewerker een andere baan heeft gevonden.

Gonneke

Sinds 1 november 2019 werk ik bij GvM Werkt! als Jobhunter.

Dat houdt in dat ik mee zoek naar vacatures die aansluiten bij de benutbare mogelijkheden van onze deelnemers.

Het is mooi om te lezen in het AD rapport welke mogelijkheden iemand heeft en hier een passende baan bij te zoeken. Soms is het een heel gepuzzel maar het is altijd fijn als er toch vacatures of taken zijn, die heel goed aansluiten bij onze deelnemers.

In mijn loopbaan tot nu toe, heb ik hier veel ervaring in opgedaan bij het UWV, veel gesprekken gevoerd met werkzoekenden die vanuit de uitkering op zoek waren naar een passende baan.

Het werken bij GvM Werkt! is voor mij bijzonder, om een bijdrage te leveren aan een traject en deel uit te maken van een hecht team.

Reinier

Reinier is sinds 2019, vanuit een samenwerkingsverband met Simens & Werk, werkzaam voor GvM Werkt! als loopbaanadviseur. Specialisatie 2e spoor re-integratie in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter.

Zijn ervaring binnen arbeidsmobiliteit heeft hij ook opgedaan binnen een verschillende (zorg)organisaties. Ook vanuit intern organisatieperspectief begeleide Reinier juiste mensen naar de juiste plek. In- door- en uitstroom van medewerkers en het management adviseren bij het uitvoeren van reorganisatieplannen en verzuimvraagstukken waren daarbij voorname werkzaamheden.

Deze ervaring is heel goed toepasbaar in het uitvoeren van trajecten als outplacement, loopbaanadvies en 2e spoor re-integratietrajecten.

De samenwerking met GvM Werkt! staat voor het voortzetten van een eerdere samenwerking bij Concreet PD. Daarin bouwen we aan een goed resultaat voor onze deelnemers en opdrachtgevers. Als het niet loopt zoals we het willen, werkt een portie humor als een relativerende factor en proberen we op creatieve wijze de het doel te bereiken.