Wie zijn wij?

Missie

Gezonde Visie op Mogelijkheden Werkt!

Visie

Het gaat bij re-integratie en outplacement en in het ondernemerschap om toekomstvisie. Mogelijkheden zien en ontdekken, dat is wat centraal staat in onze werkwijze. In de trajecten en de samenwerkingsverbanden die wij aangaan, zijn wij – voor zowel de werkgever als de medewerker – de partner om mee te sparren, maar ook degene die kritische vragen durft te stellen, loopbaankansen benoemt en contacten legt, zowel binnen als buiten ons netwerk. Dit om tot een goed resultaat te komen. Wat het resultaat is, verschilt per persoon en per organisatie en wordt aan de start van het traject bepaald.

Grea van Middendorp

In maart 2014 ben ik gestart met GvM Werkt! Sinds 1998 werkzaam in de wereld van arbeidsmobiliteit in functies als Intercedent, vestigingsmanager en teammanager bij een re-integratiebedrijf. Mijn drive is om de werknemer en de werkgever op een transparante wijze te voorzien van persoonlijk advies en begeleiding. Resultaatgericht maar wanneer sprake is van frustratie, onzekerheid van het verliezen van een baan, wel de ruimte bieden om dit een plek te geven en niet bang om mensen de spiegel voor te houden. 

In mijn begeleiding zie je kenmerken uit mijn opleiding post HBO Bedrijfskunde terugkomen en maak ik gebruik van verschillende coaching methodieken.

Het mooie van werken bij GvM Werkt! is de afwisseling van de verschillende deelnemers qua karakter, van ongeschoold tot WO onderwijs genoten en allemaal vanuit hun eigen situatie een vraag hebben.

 

 

 

 Joanne Pelgrim

Sinds januari 2017 in dienst bij GvM Werkt! als Jobhunter. Ik heb na mijn HBO HRM ervaring opgedaan bij Adecco als Intercedent en heb op Hogeschool Windesheim in Zwolle sollicitatietrainingen mogen geven. Bij GvM Werkt! zal ik beide ervaringen inzetten in het zoeken naar passende banen voor onze deelnemers en zal ik ook sollicitatietrainingen gaan geven. Dit niet alleen voor onze deelnemers maar ook werkzoekenden die niet bij ons in het traject zitten. Ook zal ik Marc ondersteunen in het geven van Word en Excel trainingen.

In mijn begeleiding ben ik eerlijk en kritisch in het opstellen van een goede sollicitatiebrief en cv. Hier begeleid ik onze deelnemers ook in. Ook het oefenen van een gesprek voor een specifieke vacature vind ik belangrijk.

Het mooie van werken bij GvM Werkt! is het werken in een klein en hecht team, waar veel overleg is wat de beste route is voor onze deelnemers. Ook de diversiteit in werkzaamheden maakt dat het een dynamisch bedrijf is.

 

 

 Wijmie Geerdes

In 2016 gestart bij GvM Werkt! als administratief medewerker. Vanuit een totaal andere functie heb ik werkervaring opgedaan bij GvM Werkt! en hier een leuke baan aan overgehouden. In 2e spoor re-integratietrajecten is het belangrijk dat er goed gerapporteerd wordt over het proces en alle acties die zijn gedaan door de deelnemer en GvM Werkt! Het is mijn verantwoordelijkheid dat deze rapportages op tijd worden verstuurd en hier ook de juiste procedure wordt aangehouden.

Het mooie van werken bij GvM Werkt! is het overzicht hebben en houden dat de processen goed lopen en hierin zelfstandig kunnen schakelen.

 

 

 

 

 

Carmen Vukman

Sinds juli 2017 ben ik in dienst bij GvM Werkt! als weerbaarheidstrainer. Ik heb tijdens mijn HBO opleiding dramatherapie ervaring opgedaan bij Defensie waar ik militairen en veteranen hielp met hun zelfbeeld.

Nu doe ik dit bij GvM Werkt!. Ik geef verschillende trainingen in zelfbeeld, weerbaarheid, assertiviteit en acceptatie in het re-integratieproces.

 Ik ben duidelijk, confronterend, enthousiast en betrokken tijdens mijn trainingen. Mijn doel is dat deelnemers (weer) vol zelfvertrouwen en assertiviteit de arbeidsmarkt kunnen veroveren.  

 Werken bij GvM Werkt! betekent voor mij een prettige sfeer, diversiteit in werkzaamheden en veel uitdaging. Ons team is klein en hecht. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en taken, en dit wordt zeer gewaardeerd!

 

 

 

 

Hermen Troost

In februari 2018 gestart bij GvM Werkt!

Mijn carrière startte ik als Recruiter bij Tempo Team in Zwolle. Hier maakte ik kennis met de uitzendbranche en daarnaast met het helpen van mensen in het vinden van werk. Wat me aansprak in het werk bij GvM Werkt! is de mogelijkheid om langere tijd naast iemand te mogen staan in zijn of haar zoektocht naar werk.

In mij als begeleider tref je een eerlijk, duidelijk en betrokken persoon die zich open opstelt en provocatie niet uit de weg gaat. Ik heb de opleiding Toegepaste Psychologie afgerond in Leiden. Deze opleiding richt zich op de begeleiding van mensen bij gedragsverandering. Tijdens mijn opleiding heb ik een verdieping gedaan als trainer en coach en een uitstapje gemaakt richting GGZ Verslavingszorg.

Het mooie aan werken bij GvM Werkt! zijn de mensen waar we dagelijks mee te maken hebben, ons gezellige kantoor en de verscheidenheid aan werkzaamheden.

 

Marc Engels

Sinds februari 2016 ben ik actief bij GvM Werkt! in het geven van trainingen Word, Excel en Powerpoint. Mijn liefde gaat vooral uit naar Excel, een programma dat je inzicht kan geven in complexe data. Deze kennis zet ik ook in voor organisaties wanneer zij een op maat gemaakte Excel sheet willen. Dit doe ik vanuit mijn eigen bedrijf, MrC ontwerp.

Naast het geven van trainingen heb ik ook de huisstijl, werkmap, animaties en alle andere visuele uitingen voor Gvm Werkt! ontwikkeld.