Referenties

Lees hieronder de referenties die GvM Werkt! mocht ontvangen van werkgevers en deelnemers.

Grea is een persoonlijke coach, die kijkt naar de persoonlijkheid van iedere medewerker en zorgt dat de kwaliteiten van de mensen versterkt worden en de medewerker in zijn kracht wordt gezet. Medewerkers krijgen handvaten, waardoor medewerkers enthousiast en gemotiveerd worden.

Wij zijn dan ook zeer blij met Grea, als persoonlijkheid, coach en adviseur.

Inez Schalks
HR-Manager

OMS

 

“Wij werken met GvM sinds het eerste uur dat zij opgericht is. Omdat we Grea al kenden van eerdere 2e spoor en outplacementtrajecten was voor ons de keuze snel gemaakt toen zij aankondigde een eigen bedrijf te starten. We hadden haar al leren kennen als een uiterst vakkundig en ervaren re-integratie adviseur.

Grea
ziet kans om met een persoonlijke touch doelgericht maatwerk aan te bieden en te ontzorgen. 
Zij is instaat om zonder omwegen en met veel enthousiasme medewerkers te bewegen en te motiveren. Daarnaast beschikt zij over een groot netwerk om te kunnen meedenken en voorzien in stage en proefplaatsingen.

Voor ons is de samenwerking met GvM dan ook geen moeilijke keuze!” 

Mike Vijselaar
Unitmanager/HR
Van Diermen Masterbakers
VanDiermen_logo_vertical_cmyk

In februari van dit jaar heeft Strukton Rail voor de eerste keer gebruik gemaakt van de diensten van Grea van Middendorp. Het betrof de re-integratieopdracht om één van onze medewerkers te begeleiden in ‘spoor 2‘.

Wat opvalt is de voortvarendheid en doortastendheid waarmee Grea zaken oppakt. Dit uit zich in het nemen van initiatief, snelle reactie op zaken en adequate verslaglegging van haar activiteiten.

Naar de medewerker toe is Grea duidelijk en eerlijk met als basis haar kennis en ervaring.

Deze eerste ervaring met Grea heeft inmiddels geleid tot haar tweede opdracht bij Strukton Rail.”

Peter Onstenk
(Casemanager)
Strukton Rail Staf

Strukton Rail

 

 

“Highly recommendable in assisting people achieve their career goals.”

Belinda Lee Vogel
Administrative Assistant
Oikocredit

 

LOGOzondertext

“Ik heb Grea leren kennen als een zeer bekwaam outplacementbegeleider.
Schijnbaar moeiteloos nam zij verschillende rollen aan in onze gesprekken waarmee ze mij telkens weer een spiegel voorhield en mij liet focussen op mijn eigen doelen. Door haar aanpak groeide mijn zelfvertrouwen en kon ik na de bijeenkomsten vol energie verder. Begeleidingsmomenten met Grea zijn altijd veelzijdig, praktijkgericht, inspirerend en stimulerend. Ik gun veel meer mensen een begeleidingstraject met haar. Bedankt Grea en veel succes verder!”

Deelnemer
Directeur primair onderwijs