GvM Werkt! is het bureau voor professionele begeleiding bij:

Een nieuwe baan, hoe begin je eraan?

Heb je moeite met jezelf presenteren?

Wil je meer assertiviteit of weerbaarheid?

Of schort het je misschien aan zelfvertrouwen?

Gun jezelf dan een leerzame en ervaringsgerichte training van GvM Werkt!

Er zijn vele manieren om aan een nieuwe baan te komen. Van de 1,3 miljoen Nederlanders die in 2017 van baan gewisseld zijn, heeft 23% een baan gevonden via netwerken. Netwerken staat daarmee in de top-3 van meest effectieve baanvindkanalen.

Maar de kunst van dit nieuwe baanvindkanaal is niet voor iedereen weggelegd. Het kan best spannend en moeilijk zijn om jezelf te verkopen, zeker als je dit nooit eerder hebt moeten doen.

Onze gesprekspartners laten weten hoe leuk, goed en onmisbaar we zijn zit niet echt in onze cultuur. Maar dit is wel wat er wordt verwacht van toekomstige werknemers.

Werkgevers willen omver geblazen worden, verrast zijn en overtuigd om juist jou aan te nemen. Maar hoe doe je dat als je dit niet van nature hebt?

Hoe presenteer je jezelf, hoe verkoop jij jezelf op het juiste moment op de juiste manier? Hoe houd je dit kort en krachtig, positief en vooral pakkend?

Herken je deze vragen? Lees dan nog even verder!

Want GvM Werkt! snapt dat dit niet makkelijk is en dat hulp op dit vlak gewenst is. Daarom bieden wij trainingen aan, op maat, die aansluiten bij jouw vraag en fase van jouw loopbaan.

Je wordt tijdens de trainingen klaargestoomd en gecoacht om zo weer lekker in je vel te zitten en dit uit te stralen naar jouw toekomstige werkgever. Je leert vaardigheden die je verder helpen in jouw loopbaan.

Wil jij jezelf ook ontwikkelen op het vlak van presenteren, zelfvertrouwen, assertiviteit en weerbaarheid? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Neem contact op via carmen@gvmwerkt.nl voor vragen en/of een vrijblijvend gesprek waarin we ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Gezonde Visie op Mogelijkheden Werkt!
Wilt u dat zelf ook ervaren?
Neem dan contact ons op.

Inloopspreekuur
Elke donderdag vanaf 17.00 uur. Lees meer over het inloopspreekuur in Amersfoort

GvM Werkt!