GvM Werkt! is het bureau voor professionele begeleiding bij:

Goede voornemens & duurzame inzetbaarheid

2019 is hier en het is tijd om die goede voornemens te verwezenlijken! Niet meer roken, vaker naar de sportschool, een baan vinden die bij me past, etc, etc..

Wat zou jij doen als alles zou lukken?

Dit is een bekende vraag in coachingsgesprekken en loopbaantrajecten. Breder kijken dan de gebruikelijke kaders is iets wat vaak nodig is om nieuwe mogelijkheden te vinden.

De goede voornemens die worden gemaakt blijken vaak gebaseerd te zijn op zaken waarin afgelopen jaar is gefaald.

Wanneer iemand met mindere benutbare mogelijkheden thuis komt te zitten bestaat de kans om de focus vooral te leggen op dat wat niet meer kan. Met de focus op het probleem verschijnen er met de dag meer beren op de weg die het zicht op een passende werkplek blokkeren.

Een goed voornemen om te hebben is vooral de focus te leggen op dat wat nog wel kan. Om talenten, vaardigheden en taken boven tafel te halen is het juist goed om te kijken naar dat wat er in de afgelopen jaar GOED ging. Dus wat ging er goed in mijn eerder functie en hoe kan ik dat vormgeven in een nieuw beroep of op een nieuwe werkplek.

Duurzame inzetbaarheid voor een organisatie begint bij het bieden van een werkplek die aansluit bij de persoonlijkheid en benutbare mogelijkheden van de werknemer.

Wanneer dit niet het geval is bestaat er weinig kans op een duurzame plaatsing. Soms is het langzaam opbouwen van uren noodzakelijk of wat extra begeleiding op de werkvloer. Als dit de kans op een duurzame plaatsing kan verhogen lijkt ons dat zeker de moeite waard. Want als er iets goed is gegaan in het afgelopen jaar voor veel Nederlanders dan is dat wel het vinden van werk. Ook wij bij GvM Werkt! hebben niet stilgezeten en kunnen trots zeggen dat 84% van onze trajecten is geëindigd in een nieuwe baan voor onze deelnemers!

Die trend willen wij bij GvM Werkt graag doorzetten in 2019!

Doen waar we goed in zijn, dat is een goed voornemen!

Gezonde Visie op Mogelijkheden Werkt!
Wilt u dat zelf ook ervaren?
Neem dan contact ons op.

Inloopspreekuur
Elke donderdag vanaf 17.00 uur. Lees meer over het inloopspreekuur in Amersfoort

GvM Werkt!