GvM Werkt! is het bureau voor professionele begeleiding bij:

GvM verhuist!

Maandag 18 december is het zover, we gaan ons huidige kantoor aan de Hardwareweg bij Regus verlaten. Hier hebben wij bijna 4 jaar met heel veel plezier gewerkt maar nu is het tijd voor de volgende stap.

Op maandag halen we het Bo-Rent busje op en gaan we onze spullen installeren op Printerweg 10 in Amersfoort. Dat wordt onze nieuwe stek. Ook hebben we een nieuw telefoonnummer 033-2022770. Onze mobiele nummers blijven ongewijzigd.

De verhuizing is tot stand gekomen door de verhuizing van Regus naar een andere locatie die wij voor GvM Werkt! minder passend vinden.

Dus we maken van de nood gelijk een deugd en hebben wat extra vierkante meters gehuurd.  Wijmie heeft dan haar eigen werkplek voor de administratie en hoeft Grea geen plaats meer te maken voor als Wijmie op kantoor komt werken. Carmen krijgt ook gewoon een bureau en hoeft niet meer aan een tafel te werken en we hebben we ook gelijk ruimte gecreëerd voor onze nieuwe collega. Joanne hoeft niet meer met haar rug naar de deur te zitten.

Kortom, we hebben er erg veel zin in!

Mocht je een keer langs willen komen, laat het weten, kunnen wij je gelijk onze eigen spreekruimte laten zien.

Tot dan!

Gezonde Visie op Mogelijkheden Werkt!
Wilt u dat zelf ook ervaren?
Neem dan contact ons op.

Inloopspreekuur
Elke donderdag vanaf 17.00 uur. Lees meer over het inloopspreekuur in Amersfoort

GvM Werkt!