GvM Werkt! is het bureau voor professionele begeleiding bij:

Wat doet een Arbeidsdeskundige? GvM Werkt! geeft antwoord: 

De algemene definitie van een arbeidsdeskundige in Nederland is dat deze ‘beoordeelt in hoeverre iemand nog arbeid kan verrichten’. Op basis hiervan wordt besloten (al dan niet in overleg met andere deskundigen) een traject vast te stellen voor re-integratie en werkbegeleiding. Bovendien wordt bepaald of deze werknemer, al dan niet gedeeltelijk, in dienst kan blijven en/of recht heeft op een WIA-uitkering. 

De expertise van een arbeidsdeskundige draait om het vinden van balans in werk en werkzaamheden als deze verstoord is. Daar hoeft uiteraard geen opzet voor in het spel te zijn.  

Wat is de rol van de arbeidsdeskundige van GvM Werkt? 

De arbeidsdeskundige van GvM Werkt! brengt de ontstane situatie zorgvuldig in kaart, onderzoekt alle mogelijkheden en geeft vervolgens een arbeidsdeskundig advies. Het hoofddoel is altijd een oplossing vinden die een win-winsituatie oplevert voor zowel werkgever als werknemer. Als belastbaarheid en belasting met elkaar in balans zijn, blijft de werknemer duurzaam inzetbaar. Dat betekent continuïteit in werk en inkomen. 

Als arbeidsdeskundigen van GvM Werkt! werken we altijd naar zo goed mogelijke inzetbaarheid. We geven advies over het voorkomen van arbeidsongeschiktheid en herstel in werk. Ook gaan we actief op zoek naar de mogelijkheden die iemand heeft als het gaat om werk en werkvermogen. Vanzelfsprekend nemen we de omstandigheden op de werkplek en de mogelijkheden van inzet van hulpmiddelen en voorzieningen mee.  

De arbeidsdeskundige van GvM Werkt! werkt voor zowel werkgever als werknemer. Gezamenlijk zoeken we naar die win-winsituatie? Hoe we dat aanpakken? Je leest er meer over op onze website. 

GvM Werkt! is specialist op het gebied van re-integratie, loopbaanbegeleiding en arbeidsdeskundig advies. Wilt u meer weten over wat GvM Werkt! als arbeidsdeskundige voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. 

Gezonde Visie op Mogelijkheden Werkt!
Wilt u dat zelf ook ervaren?
Neem dan contact ons op.

Inloopspreekuur
Elke donderdag vanaf 17.00 uur. Lees meer over het inloopspreekuur in Amersfoort

GvM Werkt!