GvM Werkt! is het bureau voor professionele begeleiding bij:

Kleinschalige trainingen in Amersfoort

Begin dit jaar zijn wij gestart met het geven van trainingen in Amersfoort. Het is prettig om te merken dat wij voorzien in een behoefte. Voor veel mensen heeft MS Excel en MS Word nog aardig wat geheimen. Zelf heb ik de trainingen ook bijgewoond en ook ik heb veel nieuwe mogelijkheden geleerd en dat terwijl ik er toch dagelijks mee werk.

Trainer Marc Engels

Als feedback kregen we de terug dat de deelnemers het leuk vonden om de bevlogenheid van de trainer, Marc Engels te ervaren. Marc heeft in zijn tijd bij Keizerrijk Architecten de Citymaker ontwikkeld. In Excel, een complexe sheet voor het ontwikkelen van een gebied en hierin alle kosten, verschillende type woningen, winkels, aantallen bewoners maar ook milieu cijfers in verwerkt. Als Marc over Excel en Word begint te praten, krijg je een stroom van enthousiasme, over de mogelijkheden van beide programma’s, over je heen.

Kleinschalige trainingen

Onze trainingen zijn zo opgebouwd dat je eerst uitleg krijgt over de theorie. Met behulp van een beamer wordt het scherm op de muur geprojecteerd, zodat het voor een ieder goed te volgen is als Marc uitleg geeft over de mogelijkheden van Word en Excel. Vervolgens gaan de deelnemers van de training oefenen achter hun eigen laptop en als het niet lukt, krijgen ze hulp.

Doordat de groep niet groter is dan vijf deelnemers, is er voldoende tijd om iedereen uitleg te geven. Halverwege de les wordt er weer theorie gegeven en vervolgens weer een blok oefenen. De methode, zelfstudie uit een boek en als je vragen hebt dan horen wij het wel, geloven wij niet in. Natuurlijk hebben wij wel een handboek ontwikkeld, die je kunt raadplegen. Deze wordt uitgereikt op een USB stick aan de start van de training.

Wil je ook in Amersfoort in een kleine setting training krijgen in Word en Excel, neem dan contact met ons op of meld je aan via de website. Voor bedrijven is het ook mogelijk dat wij de training incompany geven.

Gezonde Visie op Mogelijkheden Werkt!
Wilt u dat zelf ook ervaren?
Neem dan contact ons op.

Inloopspreekuur
Elke donderdag vanaf 17.00 uur. Lees meer over het inloopspreekuur in Amersfoort

GvM Werkt!