GvM Werkt! is het bureau voor professionele begeleiding bij:

Outplacement bij GvM Werkt!  

‘We boeken resultaat voor jou, maar zijn ook jouw spiegel’. 

Naast 2e spoor re-integratie en arbeidsdeskundige dienstverlening, levert GvM Werkt! ook outplacement diensten. Maar wat is outplacement eigenlijk? Goed om daar eerst even bij stil te staan. Outplacement is de begeleiding die je als werknemer krijgt wanneer je op zoek gaat (of moet) naar nieuwe baan. Vaak betreft dit een nieuwe baan buiten de huidige organisatie. Bij ontslag is outplacement een goede manier om snel een nieuwe baan te vinden. Ben je, of kom je in deze situatie terecht, dan kan GvM Werkt! jou helpen. Samen met een coach van GvM Werkt! gaan we aan de slag om jou zo snel als mogelijk weer aan een nieuwe baan te helpen. 

Voor wie wordt outplacement ingezet? 

Outplacement diensten van GvM Werkt! worden ingezet als je niet meer kan (blijven) werken voor een organisatie en je behoefte hebt aan professionele begeleiding. Meestal is hiervan sprake bij ontslag, dreigend ontslag of boventalligheid. Echter, outplacement kan ook worden ingezet bij:  

  • Een onoplosbaar arbeidsconflict; 
  • Een vastgelopen carrière; 
  • Een reorganisatie; 
  • Niet meer voldoen aan de functie-eisen; 

Ook bij ziekte kan outplacement worden ingezet. We spreken dan van re-integratie tweede spoor. Ook hierbij kunnen de professionals van GvM Werkt! jou goed van dienst zijn. 

Hoe gaat het in zijn werk? 

Als één van bovengenoemde situaties zich voordoet kan de werkgever een outplacementtraject beschikbaar stellen en een outplacementbureau inschakelen. De inhoud en de lengte van een outplacementtraject kan per persoon verschillen. Om outplacement goed toe te passen heeft GvM Werkt! het traject in overzichtelijke stappen beschreven. Deze stappen zijn een middel om samen het traject goed te doorlopen. De opbouw van het traject heeft GvM Werkt! duidelijk beschreven op de website. 

We zijn ook jouw spiegel! 

GvM Werkt! werkt altijd met een pragmatische aanpak met als doel om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Soms is het confronterend, maar we doen het wel. Tijdens de individuele gesprekken zal jou regelmatig een “spiegel” voorgehouden worden over hoe je de zaken aangepakt hebt of wilt aanpakken. Allemaal bedoeld om jou goed, snel en naar jouw zin weer aan het werk te krijgen. 

Waarom kiezen voor outplacement via GvM Werkt? 

Outplacement is een onderdeel van de dienstverlening van GvM Werkt! Naast outplacement leveren we diensten bij re-integratie, arbeidsdeskundig en loopbaanadvies. Gaat het om werk en het hervatten ervan, dan staan de specialisten van GvM Werkt! voor je klaar. We zijn gevestigd in Amersfoort en actief in de hele regio, inclusief Utrecht, Soest, Hilversum en Arnhem. Kiezen voor GvM Werkt! is kiezen voor de beste begeleiding en ondersteuning. 

Kunnen wij jou helpen? Wil je dat gesprek met ons aan? Neem dan rustig contact met ons op. We nemen vanzelfsprekend alle tijd voor jou. Bel met 033-2022770 of neem contact op via de contactpagina op onze website. 

Gezonde Visie op Mogelijkheden Werkt!
Wilt u dat zelf ook ervaren?
Neem dan contact ons op.

Inloopspreekuur
Elke donderdag vanaf 17.00 uur. Lees meer over het inloopspreekuur in Amersfoort

GvM Werkt!