GvM Werkt! is het bureau voor professionele begeleiding bij:

Van loondienst naar zelfstandig ondernemer.

In maart 2014 ben ik gestart met GvM Werkt! Het leek een kleine stap. De werkzaamheden die ik zou gaan doen, deed ik al vele jaren dus waar doe je moeilijk over? Toch is het even wennen en ging ik weer opzoek naar mijn “rol”.

Wat wil ik bereiken met mijn onderneming? Wat wil ik gaan doen? Simpele maar elementaire vragen waar je niet gelijk een antwoord op hebt.

Er komen ook allerlei praktische zaken om de hoek kijken, wat wordt de naam van mijn bedrijf? Hoeveel omzet moet ik realiseren? Hoe ga ik dat doen? Inschrijving KvK, hoe werkt dat? Wat zijn mijn kosten? Waar ga ik de gesprekken voeren met de kandidaten? Hoe ga ik zorgen dat ik kandidaten krijg met wie ik gesprekken kan voeren voor outplacement en re-integratie?

Ondertussen is het augustus 2014 en kan ik concluderen dat ik je juiste keuze heb gemaakt. Leuke en diverse opdrachten met diverse mensen, maken dat ik veel plezier heb in wat ik doe.  Elke keer zet ik weer stappen om verder in mijn proces te komen. Nu een hele belangrijke stap, het “live” gaan van mijn website. Spannend maar erg leuk!

De gesprekken met de kandidaten van de outplacement en re-integratie trajecten heb  ik op verschillende Regus locaties. Een keurige kantooromgeving met professionele medewerkers en de gelegenheid om ook met andere ondernemers in contact te komen.

De ervaring van de afgelopen maanden, helpen mij ook om andere “starters” nog beter te begeleiden en te adviseren.

Wat ik wil meegeven in mijn advies aan andere starters, Denk groot! Zie jezelf niet als individu maar als bedrijf want dan ben je.

GvM Werkt!, werkt voor mij en kan ook voor jou werken!

 

Gezonde Visie op Mogelijkheden Werkt!
Wilt u dat zelf ook ervaren?
Neem dan contact ons op.

Inloopspreekuur
Elke donderdag vanaf 17.00 uur. Lees meer over het inloopspreekuur in Amersfoort

GvM Werkt!