GvM Werkt! is het bureau voor professionele begeleiding bij:

Zit ik nog wel lekker in mijn baan? Wat kan ik doen als ik wil veranderen? 

Dat zijn vragen die we bij GvM Werkt! heel goed begrijpen. Een groot gedeelte van de dag besteed je aan je werk. Dan is het belangrijk dat het werk je voldoende plezier brengt. Of dat bij jou ook zo is, is een vraag die je jezelf regelmatig zou moeten stellen. Is het antwoord ja? Geweldig, je zit helemaal op de goede plek. Maar is het antwoord nee? Dan is het goed om na te denken over je werktoekomst. Ons advies: ga eens vrijblijvend in gesprek met een ervaren loopbaanadviseur en zet weer stappen vooruit.  

Wat is loopbaanadvies eigenlijk? 

Kort uitgelegd komt het neer op het volgende: loopbaanadvies is gericht op het inzicht verkrijgen in wat jouw drijfveren en talenten zijn en hoe je die het beste in kunt zetten als het gaat om functie en welk type organisatie. 

Bij GvM Werkt! hebben we onze eigen aanpak om jou te begeleiden. Als je wilt weten welk werk echt het beste bij je past?  GvM Werkt! loopbaanadvies krijg je van een van onze eigen ervaren en deskundige adviseurs, met wie jij samen werkt aan het terugvinden van plezier in je werk. 

Waarom kan loopbaanadvies ook jou helpen? 

Plezier en waardering in je werk is belangrijk. Want werken is vaak een belangrijk onderdeel van je leven. Maar werk hoeft niet altijd prettig te zijn. Misschien heb je een hekel aan de werkzaamheden die je doet of staat het bedrijf waar je werkt je tegen. Of je komt niet vooruit in je carrière terwijl je dat wel wilt en kunt. Met andere woorden, je gaat met tegenzin naar je werk en daar wil je iets aan doen. 

Misschien zou je liever iets heel anders doen. Ander werk of een heel ander bedrijf. Ook op die momenten kan loopbaanadvies van GvM Werkt! je uitkomst bieden. 

Plezier in je werk is te belangrijk, echt waar! 

Ben je het plezier in je werk kwijt? Loop je vast in je dagelijkse werkzaamheden? Wordt de druk te hoog of kun je geen stappen vooruitzetten? Twijfel je of je wel goed zit in je huidige job? Ga er dan wat aan doen! We snappen dat dat voor jou geen dagelijkse kost is. Daarom helpen we je graag.  

De GvM Werkmap helpt. 

Wil je aan de slag met je carrière? Wil je stappen vooruitzetten? Onze ervaren loopbaanadviseurs helpen graag. Hiervoor gebruiken we onder andere onze GvM Werkmap. Een naslagwerk met een praktisch stappenplan om jou vooruit te helpen. Deze map is uniek en gaat je helpen bij het oriënteren, het maken van keuzes en het solliciteren naar die baan en/of bedrijf waar je het plezier weer gaat terugvinden. 

Mogen we jou helpen? Neem dan wanneer het jou uitkomt contact met ons op. Klik op deze link, vul het contactformulier in en we gaan, met veel energie samen aan de slag. 

Gezonde Visie op Mogelijkheden Werkt!
Wilt u dat zelf ook ervaren?
Neem dan contact ons op.

Inloopspreekuur
Elke donderdag vanaf 17.00 uur. Lees meer over het inloopspreekuur in Amersfoort

GvM Werkt!