GvM Werkt! is het bureau voor professionele begeleiding bij:

Zit je nog prettig op je (werk)plek? Loopbaanadviesgesprek

Eén van de meest besproken voornemens is afvallen. Ons innerlijk geknaag vraagt om verandering en wanneer we dat negeren kan dat ervoor zorgen dat we minder lekker in ons vel zitten. We zijn immers ontevreden met iets wat we doen of juist nalaten.

Loop je tegen bepaalde zaken aan op het werk en/of ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? De belangrijkste vraag die jij je moet stellen is: zit je nog prettig op je (werk)plek?

Indien dit niet het geval is kun je bij GvM Werkt! een loopbaanadviesgesprek aanvragen om bijvoorbeeld de volgende vragen te bespreken.

  • Hoe zie ik mijn toekomst bij mijn huidige werkgever?
  • In welke richting wil ik mijn carrière vervolgen?
  • Wil ik een opleiding gaan volgen?
  • Hoe haal ik meer plezier uit mijn werk?

Bijna iedereen loopt ergens in zijn loopbaan tegen bepaalde obstakels aan. GvM Werkt! gaat graag vrijblijvend met je in gesprek om je situatie te bespreken en te onderzoeken of een loopbaanadvies je kan helpen. Zo ja, dan kan je samen met een loopbaanadviseur aan de slag om uit te zoeken wie je bent, wat je wilt in je werk en hoe je dat gaat bereiken om uiteindelijk je gestelde doel te behalen. Het is belangrijk dat jij je eigen regie over je loopbaan neemt.

Een loopbaanadviestraject is niet vrijblijvend, maar er zijn diverse organisaties die het belang van hun medewerkers voorop zetten en hen een loopbaanadviesgesprek aanbiedt. Ben je ontevreden maar wil je wel binnen de organisatie blijven werken? Klopt dan aan bij de afdeling personeelszaken. Je kunt een gesprek niet eisen, tenzij er vanwege een reorganisatie een sociaal plan is opgesteld of als er in de CAO staat opgenomen dat een werknemer hier recht op heeft.

Heel veel vragen waar u samen met GvM Werkt! een antwoord op krijgt, met als doel uw loopbaan weer in de juiste richting voort te zetten. Dit wordt gedaan met behulp van individuele gesprekken en verschillende methodieken die u van een outplacementbureau kunt verwachten. GvM Werkt! is gevestigd in Amersfoort en actief in de hele regio, inclusief Utrecht, Lelystad, Hilversum, Arnhem en Zwolle.

Gezonde Visie op Mogelijkheden Werkt!
Wilt u dat zelf ook ervaren?
Neem dan contact ons op.

Inloopspreekuur
Elke donderdag vanaf 17.00 uur. Lees meer over het inloopspreekuur in Amersfoort

GvM Werkt!