GvM Werkt! is het bureau voor professionele begeleiding bij:

De veelzijdige dienstverlening van GvM Werkt! Wat kunnen we voor jou betekenen? 

Iedere ondernemer met personeel loopt er een keer tegenaan: ziekte van medewerkers. Kortdurend is te overzien, maar wat moet je doen als een werknemer langdurig afwezig is door ziekte? Het antwoord op die vraag is eenvoudig: Schakel de professionals van GvM Werkt! in.  

Door de brede dienstverlening van GvM Werkt! kunnen we snel voor jou aan de slag. Het gaat bij re-integratie en outplacement en in het ondernemerschap om toekomstvisie. Mogelijkheden zien en ontdekken dat is wat centraal staat in onze werkwijze. 

Onze diensten: 

  • Re-integratie 2e spoor; 
  • Outplacement; 
  • Loopbaanadvies; 
  • Vertrouwenspersoon; 
  • Talent en Motivatie Analyse; 
  • Arbeidsdeskundige; 

In dit bericht gaan we nader in op Re-integratie 2e spoor. Wat is dat eigenlijk? 

In een notendop het volgende: een medewerker is bij een werkgever in dienst en de medewerker wordt ziek. De huidige functie van de medewerker is niet meer passend of passend te maken en ook ergens anders binnen de organisatie zijn helaas geen passende functies. Hoe vervelend ook, er moet gezocht worden naar een baan bij een andere werkgever. Vanaf het moment dat het duidelijk is dat er intern geen mogelijkheden meer zijn voor de zieke medewerker en er gezocht moet worden naar een passende baan bij een andere werkgever, spreken we van tweede spoor re-integratie. 

Op dat moment gaat GvM Werkt! actief met werkgever en werknemer aan de slag. Beide partijen zijn erbij gebaat zo snel als mogelijk van de problemen af te zijn.  

Welke stappen worden gezet en welke rol speelt GvM Werkt hierin? Op onze website gaan we hier nadrukkelijk, uitgebreid en goed uitgelegd op in. De materie op zich is al ingewikkeld genoeg. Klik op deze link voor het traject dat we verder samen oppakken. 

Ben je geïnteresseerd in het tweede spoor traject van GvM Werkt? Neem dan gerust contact met ons op. Ben je werknemer? Dan ben je bij GvM Werkt! dus ook op het juiste adres! 

Gezonde Visie op Mogelijkheden Werkt!
Wilt u dat zelf ook ervaren?
Neem dan contact ons op.

Inloopspreekuur
Elke donderdag vanaf 17.00 uur. Lees meer over het inloopspreekuur in Amersfoort

GvM Werkt!