GvM Werkt! is het bureau voor professionele begeleiding bij:

Ga jij happy naar je werk? Worden jouw talenten volledig benut door je werkgever? 

Dat zijn vragen die jij jezelf maar zo zou kunnen stellen? Belangrijke vragen omdat werken een aanzienlijk deel van jouw tijd vraagt. Dan is het belangrijk, vinden wij dat je met een goed gevoel naar je werk gaat en jouw talenten en competenties volop worden benut. Dat ben je vast met ons eens. 

Twijfel je hieraan? Dan kan GvM Werkt! je helpen om de juiste antwoorden te vinden. Hoe we dat doen? Hiervoor gebruiken we de GvM Werkt! Talent en Motivatie Analyse (TMA). We leggen het graag aan je uit: 

Wat is een talent en motivatie analyse? 

De officiële lezing is als volgt: ‘De TMA is een persoonlijkheidsmeting en een instrument dat drijfveren, talenten en daarmee motivatie en ontwikkelbaarheid meet. De drijfveren hebben een grote invloed op het gedrag van mensen en de ontwikkeling én ontwikkelingsmogelijkheden’. 

TMA volgens GvM Werkt! 

Bij GvM Werkt! zijn we ervan overtuigd dat als mensen werk doen dat dicht bij hun talent en passie ligt, ze beter functioneren, beter presteren en minder vaak verzuimen. Ze hebben meer plezier in hun werk en zijn sneller bereid om een stapje extra te zetten. Ze voelen zich meer betrokken bij hun werk en durven meer verantwoordelijkheid te nemen voor het resultaat. 

Het is dus belangrijk voor jou en voor jouw werkgever om werk te verrichten waar jij je helemaal happy bij voelt. Want zeg nu zelf, werken met plezier geeft toch veel meer energie dan wanneer je met tegenzin naar je werk gaat.  

Hoe werkt de TMA-analyse van GvM Werkt! en voor wie is deze analyse het geschiktst? 

De TMA-analyse van GvM Werkt! doorloopt enkele stappen waarin je uiteraard volledig wordt begeleid door een professional van GvM Werkt! De TMA-analyse kan ingezet worden als onderdeel van het 2e spoor- of outplacementtraject. Maar ook jouw talenten bepalen én inzetten als onderdeel van jouw dagelijkse werkzaamheden horen zeker tot de mogelijkheden. Ook voor werkgevers zijn er mogelijkheden om bijvoorbeeld bij een selectieprocedure een TMA-analyse in te zetten. 

We vertellen graag meer over onze TMA-analyse op deze website. Vanzelfsprekend gaan we graag met je in gesprek om de mogelijkheden voor een TMA-analyse voor jou te bespreken. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. We zijn jou en jouw talenten graag van dienst want wij zijn ervan overtuigd: ‘alles gaat beter als mensen zichzelf kunnen zijn’. 

Gezonde Visie op Mogelijkheden Werkt!
Wilt u dat zelf ook ervaren?
Neem dan contact ons op.

Inloopspreekuur
Elke donderdag vanaf 17.00 uur. Lees meer over het inloopspreekuur in Amersfoort

GvM Werkt!