GvM Werkt! is het bureau voor professionele begeleiding bij:

GvM Werkt! werkt: ook voor de werkgever. 

Als werkgever heeft u medewerkers waar u, naast trots, heel zuinig op bent. Als werkgever kunt u het niet alleen. Uw personeel, het team, de mensen die het werk met en voor u doen zijn het waardevolste bezit van uw onderneming. Dat vindt u toch ook? Hoe logisch is het dan dat u voor professionele begeleiding bij re-integratie & outplacement trajecten, loopbaanbegeleiding, Talenten en Motivatie Analyse en externe vertrouwenspersoon een betrokken en betrouwbare partner heeft? 

GvM Werkt! uit Amersfoort is die betrokken en betrouwbare partner. Met een team van specialisten in verschillende disciplines kunnen wij u als werkgever 100% van dienst zijn bij hulp en begeleiding aan uw medewerkers als alles even niet zo gaat zoals het zou moeten. Samen zorgen we ervoor dat plezier, betrokkenheid en productiviteit weer wordt hersteld zodat uw mensen weer voor u aan de slag kunnen. 

Welke diensten kan GvM Werkt u als werkgever bieden? 

Een logische vraag die we graag beantwoorden. Onze specialisten bieden de volgende diensten aan u als werkgever: 

  • Re-integratie 
  • Outplacement 
  • Vertrouwenspersoon 
  • TMA (Talent en Motivatie Analyse) 
  • Loopbaanadvies 

Op onze website geven we uitgebreid aan wat de verschillende diensten inhouden en hoe u daar als werkgever gebruik van kunt maken: https://www.gvmwerkt.nl/ik-ben-werkgever/ 

Dat kan uiteraard op het moment dat het echt nodig is, maar ook preventief kan GvM Werkt! veel voor u en uw medewerkers betekenen. Dat is de toegevoegde waarde die we iedere dag leveren. Want als we verzuim kunnen voorkomen moeten we daar alles op inzetten, is onze overtuiging. 

De kracht van GvM Werkt! voor u als werkgever. 

Bij GvM Werkt! staan we als team voor u klaar. U bent bij ons geen nummer, maar een waardevolle opdrachtgever die we, samen met uw werknemers naar het beste van ons kunnen willen helpen. Er komt al genoeg op u af als wij nodig zijn.  

GvM Werkt! is een klein bureau waar de persoonlijke benadering 100% voorop staat. We zijn zeer resultaatgericht, maar altijd met de menselijk maat in alles wat we doen. We werken met een zelf ontwikkelde praktische werkmap waarin u, maar ook uw werknemer als dat zinvol is, online altijd inzage heeft. U heeft dus 24/7 toegang tot uw dossier. We zijn zeer goed bereikbaar, en werken vanuit ons kantoor in Amersfoort of vanuit uw locatie. Alle mogelijkheden zien en ontdekken, dat is wat centraal staat in onze werkwijze. 

Laten we kennismaken 

Hoe kunnen we u van dienst zijn? Wat zijn uw wensen? Laten we kennismaken en kijken wat we voor u kunnen betekenen. Meer weten over GvM Werkt! voordat u contact opneemt? Check dan even onze website: https://www.gvmwerkt.nl/. We kijken er naar uit om met u kennis te maken. 

Gezonde Visie op Mogelijkheden Werkt!
Wilt u dat zelf ook ervaren?
Neem dan contact ons op.

Inloopspreekuur
Elke donderdag vanaf 17.00 uur. Lees meer over het inloopspreekuur in Amersfoort

GvM Werkt!