GvM Werkt! is het bureau voor professionele begeleiding bij:

Outplacement starten in 2017

Op zoek naar een professional die jou begeleid bij het zoeken naar een andere baan?! Ook in 2017 helpt GvM Werkt jou daarbij! In sommige cao’s zijn loopbaanadvies gesprekken opgenomen. Deze gesprekken kunnen helpen om weer scherp te krijgen wat maakt dat je wellicht niet meer de voldoening hebt die je in het verleden wel had, of de balans werk en privé weer te herstellen. Met iemand praten die het proces laat zien waarin je zit en daar waar nodig samen kan zoeken naar een oplossing. Soms is een oplossing een outplacement traject. Deze kan ook ingezet worden bij verschil van visie en of reorganisatie.

Start van outplacement

Bij de start van het traject ontvangt de deelnemer de GvM Werkmap, met verschillende testen en methodieken, die de deelnemer gaan helpen bij de zoektocht naar een andere baan. Doel van die werkmap en de begin fase van het traject is een loopbaanrichting te vinden die aansluit bij de kwaliteiten en de vaardigheden van de deelnemer. Ook brengen we in kaart welk type organisatie passend is en aansluit bij de houding en de vaardigheden van de deelnemer.

Jobhunter

Zodra we de loopbaanrichting of loopbaanrichtingen in kaart hebben gebracht, gaat de deelnemer samen met de jobhunter van GvM Werkt! intensief aan de slag met het solliciteren. De Jobhunter ondersteunt de deelnemer met het opstellen van de brieven en het CV, helpt met het zoeken naar vacatures, belt, wanneer wenselijk, naar bedrijven om te vragen naar de mogelijkheden en bereidt samen met de deelnemer het sollicitatiegesprek voor. We gaan samen aan de slag om zo snel mogelijk weer aan leuke en passende baan te vinden.

Maak een afspraak

Benieuwd wat je als deelnemer precies gaat doen tijdens het traject? Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek, waarin een professional van GvM Werkt! jou precies verteld wat je kunt verwachten. Het doel is natuurlijk om zo snel mogelijk een leuke passende functie te vinden!  Eén keer in de twee weken wordt er afgesproken op het kantoor in Amersfoort/Vianen/Arnhem/Zwolle of Lelystad, daarnaast is GvM Werkt altijd telefonisch of per mail te bereiken. Wil jij als deelnemer de frequentie van de gesprekken verhogen of verlagen, in overleg is alles mogelijk!

Gezonde Visie op Mogelijkheden Werkt!
Wilt u dat zelf ook ervaren?
Neem dan contact ons op.

Inloopspreekuur
Elke donderdag vanaf 17.00 uur. Lees meer over het inloopspreekuur in Amersfoort

GvM Werkt!